home_10

El 39è Congrés

Els Pueri Cantores del món es trobaran a París del 9 al 13 de juliol de 2014 per un Congrés internacional amb el lema de retorn als orígens. Va ser a París on Monsenyor Fernand Maillet, director dels « Petits Chanteurs à la Croix de Bois », va tenir la idea ja el 1947 de federar cors a França i després a tot el món per donar al cant coral un valor educatiu, cantar la glòria de Déu i la Pau en el món.

>> programa

Històric dels Congressos Internacionals

Pertànyer a la família dels Pueri Cantores és esdevenir ciutadà del món, cantant per la Pau, experimentant altres cultures, descobrint el llenguatge internacional i inter-cultural de la música. És amb aquest idea que s’han anat organitzant gairebé cada dos anys Congressos internacionals. Els últims han estat a Granada, Roma, Cracòvia, Colònia i el 2013 el congrés s’ha celebrat a Washington.

El lema del congrés

« Perquè tots els infants del món cantin la Pau de Déu » : era la divisa de Mons. Maillet. La va tenir sempre present durant les « tournées » amb els seus Petits Chanteurs à la Croix de Bois. Des d’aleshores ens guia tots els cors de Pueri Cantores.

 

 


Powered by GIPCO-ADNS v.5.10.1 - WEB-ADNS v.2.10.1 ©1994-2018 All rights reserved. 2014-07-09 2014-07-13 Pueri Cantores Paris FR Pueri Cantores EUR